top of page

Algemene Informatie

Er wordt gereden volgens de regels van de K.N.H.S.

De organisatie van de samengestelde menwedstrijd behoudt zich het recht voor, na overleg met afgevaardigde en de jury, van de reglementen af te wijken.

 

De organiserende vereniging of leden van de commissie, aan­vaarden geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van ongeval of schade door of aan deelnemers veroorzaakt.

Elke deelnemer is hoofdelijk aansprakelijk voor de veroorzaakte schade en/of ongeval.

 

Het is NIET toegestaan met enig voertuig, behalve bij dispensatie vanuit de KNHS, in het traject te komen op straffe van uitsluiting. Met uitzondering van het A traject, deze mag per fiets verkend worden.

 

Honden zijn toegestaan op het terrein mits ze aangelijnd zijn.

Route:

Ter hoogte van Hoenderloseweg 76 te Ugchelen is het wedstrijdterrein toegankelijk, dit wordt middels bewegwijzering aangegeven. Voor de NIET-overnachters is er parkeergelegenheid ter hoogte van de Prinsenberg en ter hoogte van ring 1, zie plattegrond. NIET-overnachters met grote vrachtwagens (zonder stroom) graag parkeren ter hoogte van ring 1. 

Camping:

Gezien de vele overnachters zullen wij bij aankomst plekken toewijzen om zodoende iedereen een plek te kunnen geven, er kunnen helaas geen plekken vrijgehouden worden. Mocht je bij elkaar willen staan, dan samen aanrijden naar het wedstrijdterrein. Vanaf vrijdag is er op het terrein stroom aanwezig en zijn er toiletten en 2 douches. Bij gebruik van stroom verzoeken wij je om geen magnetrons, elektrische kachels enz. hierop aan te sluiten. 

Stallen:

De stallen bevinden zich op het wedstrijdterrein, alle stallen zijn voorzien van stro. Mocht je zelf andere bedding willen dan dit vooraf graag aangeven en zelf meenemen. Graag zelf emmers voor water in de stal meenemen.  

Afwijkende spoorbreedte/presentatiewagen:

Op de startlijst staan de doorgegeven spoorbreedtes vermeld, mocht je dit nog niet hebben doorgegeven, dan kan dit tot uiterlijk donderdag 23 mei. Daarna wordt de startlijst definitief en kunnen er geen wijzigingen meer doorgegeven worden, de spoorbreedte staat dan vast op 128. 

Horeca 

Op het wedstrijdterrein is horeca aanwezig met frisdrank, wijn en bier. Daarnaast hebben wij broodjes warm vlees, bal en hamburger. Ook is er een patatkraam met snacks. De horecagelegenheid is zaterdag en zondag geopend, op zaterdag tot na de briefing, zondag tot na de prijsuitreiking. 

Daarnaast zijn er in Ugchelen diverse winkels, zoals Albert Heijn, Slagerij Spaans waar onder andere barbecue-pakketten worden verkocht of delicatessen en wijnen bij Life’s Delicious. Zondagochtend vanaf 8 uur zijn er verse broodjes te koop bij IJskaffee de Kei

Afmelden:

De inschrijving is gesloten, mocht je nu afmelden is er geen teruggave van inschrijfgeld mogelijk. 

Scherm­afbeelding 2024-05-19 om 11.29.08.png
Scherm­afbeelding 2024-05-24 om 10.12.30.png

Ring 1:

Door de weersomstandigheden hebben wij helaas moeten besluiten één dressuurring van het hoofdterrein te verplaatsen, dit is nu een weide aan het einde van de Brouwersmolenweg, kruising Ugchelsegrensweg. Vanuit het wedstrijdterrein naar deze ring is in een hele rustige stap 15 minuten. Hier is rekening mee gehouden op de startlijst. Deze ring zal 10 minuten eerder starten. 

Scherm­afbeelding 2024-05-24 om 10.12.39.png
bottom of page